2. Triatlon Rajhenburg - rezultati in fotogalerija




Rezultati 2012

Fotogalerija 2012

V soboto 1. septembra je Triatlon klub Krško na bazenu Brestanica organiziral 2. Triatlon Rajhenburg. Organizatorjem je kljub izredno težkim vremenskim razmeram, celoten čas prireditve je namreč »lilo kot iz škafa«, uspelo izpeljati lepo prireditev. Tekmovanja se je udeležilo 43 posameznikov iz Slovenije in Hrvaške ter 4 štafete. Posebej veseli velik obisk rekreativnih tekmovalcev iz Posavja, ki so zbrali pogum in se spopadli z izzivom v obliki 300 metrov plavanja, 6,6 kilometrov kolesarjenja, 3,3 kilometrov teka in izredno slabega vremena. Vsem udeležencem organizator od srca čestita za pogum in borbenost na progi.

S progo je najhitreje opravil Blaž Žmavčič iz Brežic (član ŠD Posavje), medtem ko je bila med dekleti najhitrejša Ana Nakrst iz Ljubljane (Triatlon klub Ljubljana). Med štafetami je slavila ekipa Triatlon kluba Inles Riko Ribnica v postavi Manca Dečman, Eva Troha in Laura Lovšin. Vsi ostali rezultati so dosegljivi na spletni strani www.triatlon-krsko.si.

Triatlon klub Krško se za vso pomoč pri prireditvi zahvaljuje vsem sponzorjem in donatorjem, kot tudi Bazenu Brestanica, Zavodu Regio, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Brestanica ter Turističnemu društvu Brestanica. Pohvala gre tudi vsem navijačem, ki so kljub vremenu prišli vzpodbujat vse tekmovalce.